O nas

O NAS

Smo podjetje s 25-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. Naše pohištvo po meri ima v svojih prostorih več kot 3000 zadovoljnih strank, naše pisarniško pohištvo pa več kot 300 podjetij.

S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. Mizarstvo Šporar se ponaša z bogatimi izkušnjami in lastno proizvodnjo, odlikuje pa nas tudi prilagodljivost, kakovost in tradicija.

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Dobrodošli na spletni trgovini mizarstvo Šporar!

ZAKAJ IZBRATI NAS?

25-letna tradicija

Nakupujte od strokovnjakov, ki se z obdelovanjem in montažo lesa ukvarjajo že več kot 25 let.

Varen spletni nakup

Spletna trgovina je narejena po vseh standardih EU in zagotavlja 100% varen nakup preko nakazila TRR ali s kreditno kartico.

Trendni in učinkoviti kosi pohištva

Z izbiro mizarskih izdelkov na naši spletni strani boste vedno v koraku s trendi, prav tako pa so vsi izdelki visoko učinkoviti.

Pomoč strankam

Če potrebujete pomoč, je mizarstvo Šporar le en klic ali e-mail stran. Vprašajte karkoli vas zanima in odgovorili vam bomo z največjim veseljem!