PRILJUBLJENO
AKCIJA

Večfunkcionalna omarica Kristina

399,90 

Omarica, ki jo lahko uporabite kot komodo, nočno omarico, samostoječo omarico za odlaganje stvari ali pa dodatek v garderobi. Funkcionalna omarica s štirimi predali višine 1000mm. Kakovostna in kompaktna.

Šifra: Ni na voljo
Počisti

Opis

Kakovostna omarica, ki jo lahko uporabite kot komodo, nočno omarico, samostoječo omarico za odlaganje stvari ali pa dodaten prostor za shranjevanje v garderobi. Funkcionalna omarica s štirimi predali višine 1000mm. Kakovostna in kompaktna.

  • Visoka nosilnost
  • Visoka nosilnost in kompaktnost
  • Več funkcionalnosti: nočna omarica, komoda v dnevnem prostoru, omarica v garderobni omari, ipd.
  • Izdelano v Sloveniji.
  • Zaščiteni robovi!
  • Zagotovljena kakovost

Lastnosti:

Višina: 100 mm

Širina: 500 mm

Dolžina: 800 mm

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Materiali: iveral v izbrani barvi

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Dodatne informacije

Material

Bela, Hrast, Smreka

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Montaža ni potrebna!