PRILJUBLJENO
AKCIJA

Moderni obešalnik Iris

99,90 

Ogledalo v predsobi je preprosta rešitev za lep predprostor! V ceno vključena plošča iveral in kljuke za obešanje. Velikost 1800 x 500!

Šifra: Ni na voljo
Počisti

Opis

Obešalnik v predsobi je preprosta rešitev za lep predprostor! V ceno vključena plošča kakovostno obdelani iveral z zaključnimi elementi in kljuke za obešanje. 

  • Izdelano v Sloveniji.
  • Zaščiteni robovi!
  • Enostavna montaža
  • Zagotovljena kakovost

Lastnosti:

Višina: 1800 mm

Širina: 500 mm

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Materiali: iveral v izbranem dekorju

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Dodatne informacije

Material

Antracit, Bela, Oreh

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Enostavna montaža. Potrebna je namestitev z vijaki in vrtalnikom. Debelina vijakov za nosilnost je poljubna.