PRILJUBLJENO
-10%

Moderna klubska mizica Jana

449,90 

Kakovostna in moderna klubska mizica (800 x 800 x 360). Iveral v izbranem dekorju in kovinsko podnožje. Klubska mizica, ki je nima vsak in bo z vami dolgo časa.

Opis

Kakovostna in moderna klubska mizica.

  • Izdelano v Sloveniji.
  • Zaščiteni robovi!
  • Kovinsko podnožje.
  • Priložena navodila za montažo.
  • Zagotovljena kakovost!
  • Moderno in večno.

Lastnosti:

Višina: 180 mm leseni del, 180 mm kovinski del

Širina: 800 mm

Dolžina: 800 mm

Nosilnost: do 40 kg

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Barva: hrast

Materiali: Iverna plošča, kovinsko podnožje

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Enostavna montaža. Potrebna je namestitev železnega podnožja na mizo z vijaki in vrtalnikom. Predlagamo tudi čepke na podnožju za lesena tla.