PRILJUBLJENO
-33%

Jedilna miza Glorija

599,90 

Kakovostna in moderna jedilna miza (1850 x 850 x 760). Železno podnožje in visoko odporna ultrapas plošča v barvi hrasta! 1850 x 760 mm. Odmik železnih nog od roba 150 mm na vsaki strani.

Opis

Kakovostna in moderna jedilna miza. Železno podnožje in visoko odporna ultrapas plošča v barvi hrasta. 1850 x 760 mm. Odmik železnih nog od roba 150 mm na vsaki strani.

  • Izdelano v Sloveniji
  • Ultrapas, visoko odporen na udarnine in praske
  • Zaščiteni robovi
  • Preprosta montaža
  • Zagotovljena kakovost

Lastnosti:

Višina: 760 mm

Širina: 850 mm

Dolžina: 1850 mm

Nosilnost: do 80 kg

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Barva: hrast

Materiali: Iveral v izbranem dekorju, kovinsko podnožje

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Enostavna montaža. Potrebna je namestitev železnega podnožja na mizo z vijaki in vrtalnikom. Predlagamo tudi čepke na podnožju za lesena tla.