PRILJUBLJENO
AKCIJA

Kakovostna stenska polica Cube

89,90 

Kakovostna stenska polica, zaprta iz zgornje in stranske strani. Zaradi kvalitetne izdelave primerna za težje predmete, kot so okrasni lonci in knjige. Če želite elegantno in moderno rešitev za police, ki jih nima vsak, izberite polico Cube.

Šifra: Ni na voljo
Počisti

Opis

Kakovostna stenska polica, zaprta iz zgornje in stranske strani. Če želite elegantno in moderno rešitev za police, ki jih nima vsak, izberite polico Cube.

  • Možna večja nosilnost (ob primerni montaži)
  • Izdelano v Sloveniji.
  • Zaščiteni robovi!
  • Zagotovljena kakovost

Lastnosti:

Višina: 350 mm

Širina: 350 mm

Dolžina: 1200 mm

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Materiali: iveral v izbranem dekorju

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Dodatne informacije

Material

Bela, Hrast, Smreka

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Enostavna montaža. Potrebna je namestitev z vijaki in vrtalnikom. Debelina vijakov za nosilnost je poljubna.