PRILJUBLJENO
AKCIJA

Dekorativne lamele (dekorativne letvice z iverno ploščo)

239,90 259,90 

15 kakovostnih in modernih dekorativnih lamel z iverno ploščo! Komplet 15 letvic (20 mm), pričvrščenih na iverni podlagi velikosti 2500 mm ali 2700 mm. Širina 600 mm. Razmak 20 mm. MDF lamele, obložene s furnirjem! Nameščene na iverno ploščo!

Šifra: Ni na voljo
Počisti

Opis

Preoblikujte svoj dom z elegantnimi dekorativnimi lamelami iz mizarstva Šporar! Ponujamo vam čudovite dekorativne lamele, ki bodo takoj osvežile videz vaše spalnice, predsobe ali dnevne sobe. V paketu boste prejeli 15 kakovostnih lamel, ki bodo prostoru dodale pridih elegance in stilnosti.

15 kakovostnih in modernih dekorativnih lamel z iverno ploščo! Komplet 15 letvic (20 mm), pričvrščenih na iverni podlagi velikosti 2500 mm ali 2700 mm. Širina 600 mm. Razmak 20 mm.

Lamele so izdelane iz kakovostne MDF plošče, obložene s furnirjem v barvi antracit, smreka ali hrast. Obloga poskrbi za dolgotrajno kakovost izdelka.

  • Izdelano v Sloveniji
  • Izdelek je sestavljen
  • Priložena navodila za montažo na steno
  • Letvice se ne uvijajo
  • Zagotovljena kakovost
  • Na voljo v več barvah

Pri nas stavimo na kakovost in ročno izdelavo. Vse naše lamele so izdelane iz vrhunskega lesa in skrbno obdelane, da dosežemo popoln videz in trajnost. Poleg tega pa vam ponujamo edinstveno prednost – vse izdelke naredimo prav tukaj v Sloveniji!

Ne glede na to, ali želite ustvariti rustikalno vzdušje ali sodoben dizajn, bodo naše dekorativne lamele zagotovo izpolnile vaša pričakovanja. S svojo naravno teksturo, toplimi barvami in estetskimi vzorci bodo pritegnile poglede in ustvarile prijetno atmosfero v vašem domu.

Lastnosti:

Višina: 2200-2500 mm

Širina: 600 mm / kos

Letvice/lamele: 15 x 20 mm

Čas dostave: 5-7 delovnih dni

Garancija: 2 leti

Barva: antracit, hrast, smreka ali oreh

Materiali: Iveral podplošča, lesene letvice, obdane z ABS zaključnim robom

Bi želeli podoben izdelek z drugimi merami ali v drugi barvi? Pišite nam na info@sporar.net ali izpolnite spletni obrazec.

Dodatne informacije

Material

Antracit, Bela, Hrast, Oreh, Smreka

Velikost

2200 – 2500 mm, 2500 – 2700 mm

Smo podjetje z 28-letno mizarsko tradicijo izdelave pohištva in notranje opreme po meri. S pomočjo sodobne tehnološke opreme vam izdelamo moderne, funkcionalne, kakovostne in zanimive izdelke po vaših željah. 

Za pohištvo po meri nam v naši spletni trgovini mizarstvo Šporar ni potrebno več čakati več mesecev. Spletna trgovina mizarstvo Šporar je produkt dolgoletnih izkušenj, kjer vam nudimo pohištvo po meri za kopalnice, spalnice, garderobe, kuhinje, pisarne in otroške sobe, vse to pa je le nekaj klikov stran. Dodatna ponudba na spletni trgovini obsega vse, kar domači mojster potrebuje pri prenovi ali obnovi lastnih objektov.

Spletna trgovina Šporar. Hitra dostava. Ugodne cene. 100% varen nakup.

Enostavna montaža. Izdelka ni potrebno montirati. Letvice so že nameščene na iverno ploščo. Potrebna je namestitev na steno z vijaki in vrtalnikom.